کسی چک مرا امضاء کرده و مبلغی زده، چکار باید بکنم که زمان ورود به ایران مشکلی برایم پیش نیاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۲ #64534488

سلام من حدود هشت سال هست که خارج از ایران هستم و حدود یک سالی میشه که کسی را فرستادم از بانکی که حساب داشتم استعلام بگیره و متوجه شدم کسی چک مرا امضاء کرده و مبلغی زده و داده به یکی از شرکتهای خودرو و تاریخی هم بده داخل آن که من داخل طول این مدت ایران نبودم! حالا سوال من این هست چکار باید بکنم چه راهی داره که من زمان ورود به ایران مشکلی برایم پیش نیاد؟ و یا اینکه من میتوانم وکیلی بگیرم که در غیاب خودم این کار را انجام بدهد یا نه!

ممنون میشم راهنمایی بکنید.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر حال بهتر است اقدامات قانونی را انجام دهید و شکایت لازم در این خصوص را سریعتر مطرح نمایید.
طبیعتا با توجه به عدم حضور میبایست وکیل در ایران بگیرید.

بله شما میتوانید وکیل و یا مشاور حقوقی جهت انجام کارهایتان در ایران بگیرید و با اثبات اینکه چک جعلی هست مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد