با توجه به اینکه بدون دستور قاضی فروش انجام شده است میتوان از برادر، مشاور املاک و خریدار شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۲ #64516479

با سلام
زمینی به مساحت حدود ۶ هزار متر بوده که ارثی بوده که هزار متر آن برای پدر من بوده که فوت کرده و سهم من یک نهم اون هزار متر بوده
حالا برادر بزرگ تر اومده ملک رو فروخته به شخصی دیگر و در یک قولنامه دیگر از ورثه امضا گرفته که به آن فروختیم البته من امضا نکرده ام باقی هم مجبور شدن و امضا کردن حال این ملک مشاع بوده و حتی در زمان فروش به من اطلاع داده نشده
حال من شکایت کرده ام میخوام بدونم با توجه به اینکه این ملک بین تعداد زیادی مشاع بوده و بدون دستور قاضی فروش انجام شده است میتوان از برادر ، مشاور املاک و خریدار شکایت کرد چون بردار که امضا برای فروش نداشته و هر دو قولنامه در یک مشاور املاک بوده پس مشاور املاک هم مطلع بوده و خریدار هم قطعا باید مدارک رو چک میکرد

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید نسبت به طرح دعوا اقدام نمایید‌.

باسلام. پاسخ مثبت است. می توانید دادخواست ارائه داده و شاکی شوید.