در تصادف از روبرو، چطور مقصر تعیین میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۴ #64514558

باسلام تو جاده دوطرفه با یه پرشیا که از روبرو میومد برخورد کردم و یه ماشین دیگه از پشت با پرشیا برخورد کرد ایا مقصر هر دو ماشین منم

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی کارشناسی گردد و کروکی آن موجود باشد تا بتوان اظهار نظر نمود
دوما خودرویی که از پشت به خودروی جلویی برخورد میکند مقصر حادثه میباشد هر چند که مانعی یا حادثه ای برای خودروی جلویی افتاده باشد که باعث توقف نابهنگام آن شده است .
سوما خودروی عقبی اگر فاصله قانونی را رعایت نکرده باشد و باعث برخورد با پرشیا شده باشد خود مقصر است

دوست عزیز اظهارنظرتخصصی بادیدن صحنه تصادف توسط کارشناس دادگستری یا پلیس راهور انجام میشود

در این خصوص کارشناس تصادفات با توجه به کروکی اعلام نظر خواهد داد

این موضوع در صلاحیت کارشناس است تا با بازدید از محل و تطبیق شرایط با مقررات و قوانین نسبت به معرفی مقصر اقدام کند .

پاسخ به این سؤال در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری در رشته مربوطه است؛ نه وکلای دادگستری.

سلام در صورت رعایت فاصله طولی توسط خودروی پشت سر پژو پارس، مقصر هر دو حادثه و تمامی خسارات شما خواهد بود اما اگر اون خودرو رعایت نکرده باشه، طبق برآورد کارشناس تصادفات، بخشی از خسارت مربوط به خودش و بخشی به عهده شما خواهد بود