عضویت در تعاونی مسکن در یک پروژه در حال ساخت، جزو مستثنیات دین است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #64480670

ایا عضویت در تعاونی مسکن در یک پروژه در حال ساخت،ان اپارتمانی که قرار است دو سال دیگر تحویل شود، جزو مستثنیات دین است؟ یا زن برای طلب مهریه می تواند امتیاز ان را توقیف کند و برای فروش بگذارد؟ اگر اری، راهی که می توان از این تله خارج شد چیست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون این آپارتمان هنوز آماده و ساخته نشده و برای سکونت شما موجود نمیباشد نمیتوان جزو مصداق مستثنیات دین دانست لذا برای رهایی از این تله ( بفرموده شما ) امتیاز آن را بنام دیگری انتقال دهید

در صورتی که اموالی به نام شما باشد قابل توقیف است

سلام
در صورتی که اموالی به نام شما باشد قابل توقیف است و میتوانید امتیاز آن را به شخص دیگری واگذار نمایید !