مراحل اقدام چک برگشتی چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۱ #64393550

سلام من یک چک به مبلغ ۴۷ میلیون تومان بابت ضمانت ماشین لیزینگ طرح دولت دارم که برگشت خورده و کارمند هستم میخواستم بپرسم چقدر زمان میبره که روی چک اقدام کنن

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دارنده چک میتواند به تشخیص خود هرموقع بخواهد بابت مطالبه وجه چک دادخواست راتحویل مرجع قضایی نماید

برای پاسخ شما نمیتوان زمان و مدت دقیقی ارائه داد، هر پرونده تابع شرایط خاص خود خواهد بود.

دارنده چک هر زمانی میتواند اقدام نماید و در همان روز اول اقدام اموال شما را توقیف نماید .

سلام وقت بخیر
از زمان تاریخ چک می توانند از طریق بانک گواهی عدم پرداخت را دریافت نمایند و اقدام حقوقی نمایند و یا با تامین دلیل اموال را توقیف کنند .

سلام
اگر توافقی در خصوص اقدام در مورد چک دارید شرکت مکلف است طبق توافق عمل کند و الا پس از برگشت هر زمان خواست نی تواند اقدام کند.

سلام
دارنده چک هر زمان اراده نماید میتواند نسبت به ان اقدام نماید و پروسه صدور قرارتامین و اجرای ان از زمان طررح دعوا حدود یک ماه و نیم زمان میبرد

پرسش شما مبهم است لیکن به مجرد ارائه دادخواست از سوی نماینده حقوقی شرکت اقدامات طرح دعوی شروع میشود