میتونم بگم این پول بدهی بوده و پرداخت شده است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۱ #64392246

زوج ۶ ماه هست که منزل رو ترک کرده در این مدت ۳ بار با کارت پدرش مبلغ ۴۰۰۰۰۰ به کارت ریخته که دو بارش به کارت پسرم و یک بار به کارت خودم البته پسرم از ازدواج اولم هست و من شکایت ترک انفاق و نفقه کردم که نیومد و هنوز رای صادر نشده الان من میتونم بگم این پول بدهی بوده و پرداخت شده چون از کارت پدرش ریخته چون من میخوام بتونم طلاق غیابی بگیرم به دلیل ندادن نفقه و این که در دادگاه حاظر نشد در ضمن زوج درخواست عدم سازش داده و هفته دیگه باید بریم شورای حل اختلاف

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات پرداخت وجه از بابت چه موردی است بر عهده زوج خواهد بود لذا نیازی نیست شما اظهاری بکنید

بله میتونید اولا بدوراز انصاف و جدانه دوما اثباتش برای دادکاه باتوجه به شهادت پدرشوهرت خیلی سخته

بله . میتوانید چنین ادعایی را بکنید ولی به نظر اصلا نیازی به بیان موضوع نبوده و لازم نیست تا واریز وجه را مطرح کنید مگر آنکه همسرتان در دادگاه حاضر شود و ادعایی در این باره بکند .

درود
بله می توانید ولی به نظر دور از انصاف می باشد.

با درود
از ارائه راهکار غیرقانونی و خلاف واقع معذورم، و این عمل رفتاری غیر حرفه ای و اخلاقا قبیح است.
بهتر است بابت هر چیز واریز شده ، بیان دارید بابت همان بوده است.

باسلام
بله شما می توانید چنین ادعا یا دفاعی بکنید ولیکن قبول آن به تشخیص ریاست دادگاه می باشد.

زوج باید ثابت کند که این مبالغ رو خودش پرداخت کرده بابت نفقه