آیا کارفرمای من میتونه در صورت کسر شدن جنسی از انبار از من شکایت کنه و خسارت بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #64368909

سلام و خسته نباشید
من توی یک شرکت خصوصی یک قرارداد امضا کردم ولی سفته تحویل ندادم الان بعد از گذشت یک هفته از ثبت قراردادم نمیخوام کار کنم تو شرکت، کاری که داشتم انبارداری بود آیا کارفرمای من میتونه در صورت کسر شدن جنسی از انبار از من شکایت کنه و خسارت بگیره؟
یا اینکه منو وادار کنه که تا آمدن انبار دار جدید کار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.مفاد قراردادفی مابین بسیار پراهمیت می باشد ودرواقع چارچوب کار و اتمام قرارداد رو مشخص میکند .لذا از مفاد قرارداد اطلاع بدست آورید .اگر اجناس مطابق قرارداد تحویل شما داده شود بله میتوتند وشما مسولیت دارد.

سلام
میبایست مفاد قراردادتان مطالعه شود بهترین حالت در این مورد این است که به صورت قانونی از ایشان تسویه حساب نمایید و همچنین برگه ای جداگانه مبنی بر تحویل اجناس انبار ارائه دهید که امضای هردو قید شده باشد

بستگی به مفاد قرارداد استخدامی شما دارد . توصیه میشود حتما از طریق استعفای قانونی و انجام تسویه حساب مبادرت به ترک کار نموده و حتما انبار را کتبا تحویل دهید والا احتمال بروز مشکل زیاد است .

باسلام. خیر کارفرما نمی تواند شما را ملزم به بازگشت کند لکن بابت کسر شدن از انبار و ... باید به دادگاه مراجعه کند. پیشنهاد می شود با توجه به اطمینان کارفرما به شما نسبت به همکاری با ایشان مساعدت نمایید تا فرد جدیدی را جایگزین شما نماید.
موفق باشید