درصورت ناتوانی از پرداخت مهریه؛ زوج حبس خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #64339448

با توجه به تلاش مجلس برای حذف زندان مردان درصورت ناتوانی در پرداخت مهریه موثر بوده است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.زوج در صورتی که توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد.می تواند دادخواست اعسار و تقسیط از پرداخت مهریه مطرح کند .
دادگاه با توجه به شرایط زوج به پرونده اعسار وی رسیدگی می‌کند. و حکم صادر می‌کند .
۲.زوج موظف است مطابق رای دادگاه اقساط را پرداخت کند.و اگر به تعهد خود عمل نکند، تا میزان ۱۱۰سکه ضمانت اجرایی دارد .

با سلام
زوج می تواند دادخواست اعسار و تقسیط دهد. حال اگر طبق حکم اعسار و تقسیط هم به تعهد خود عمل نکند، تا میزان ۱۱۰سکه ضمانت اجرایی دارد و قابلیت حبس زوج برای تا ۱۱۰سکه وجود دارد