با توجه به اینکه من چک تضمینی را امضا نموده ام، آیا راه حل حقوقی برای اینجانب بصورت شخصی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #64323804

بنده چند سال قبل بعنوان عضو هیات مدیره یک شرکت و بابت تضمین تسهیلات دریافتی یکی از شرکتهای مجموعه اقدام به امضا یک چک تضمینی نموده ام، و همچنین پشت چک را هم امضا کرده ام، متعاقبا در ابتدای سال ۹۷ از هیات مدیره شرکت به موجب آگهی در روزنامه رسمی استعفا دادم، متاسفانه در اسفند ۹۷ بانک تسهیلات دهنده، بدلیل عدم اجرای تعهدات شرکت گیرنده وام اقدام به برگشت چک تضمینی و متعاقب آن صدور برگ لازم الاجرا و ممنوع الخروج کردن اینجانب کرده است.
نظر به اینکه اینجانب در زمان ارائه چک جهت وصول فاقد هرگونه مسئولیت می باشم آیا راه حل حقوقی برای اینجانب بصورت شخصی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید بدهی را بپردازید سپس از شرکت متبوع خود مطالبه نمایید .

خیر شما مسئولیت پرداخت را بر عهده دارید و بعد از پرداخت میتوانید از شرکت مطالبه وجه نمایید .

خیر ولی میتوانید بعد از پرداخت به شرکت رجوع نمایید

خیر. شرکت تجاری و امضا کنندگان چک و امضا کنندگان پشت چک در برابر دارنده مسئولیت تضامنی پرداخت را دارند. متاسفانه شما با اینکه نفعی در موضوع نداشته اید و در حال حاضر سمتی در آن شرکت ندارید با این حال مسئولیت شما از نظر حقوقی همچنان پابرجا می باشد. و مشکلات مربوط به این موضوع از جمله ممنوعیت خروج از کشور و توقیف اموال ممکن است مشمول حال شما شود