یارانه رو دریافت میکند، چطور میتونیم از ایشان شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۵ #64304041

با سلام خدمت کارشناسان محترم همسر بنده سال ۹۵ از همسر اول جدا شده ایشان گفتن یارانه قطع شده ولی امروز چک کردیم دیدیم داره یارانه رو دریافت میکنه اصلا قطع نبوده چطور میتونیم از ایشان شکایت کنیم ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه یارانه از تاریخ دریافت را مطرح نمایید ضمن اینکه نسبت به قطع یارانه از طریق فرمانداری اقدام کنید

با سلام
میتوانید با تنظیم دادخواستی مطالبه یارانه های اخذ شده توسط خوانده را تقاضا نمایید و نیز برای جداسازی با ارایه طلاق نامه از طریق فرمانداری اقدام بفرمایید

سلام دادخواست مطالبه وجه از تاریخ متارکه تا زمان اجرای حکم را مطرح نماید .درحال حاضر میتوانید با مراجعه ب پلیس +۱۰ویا فرمانداری جهت قطع یارانه اقدام کنید

سلام و درود، در این مورد شما می توانید به پلیس۱۰+ یا فرمانداری مراجعه کرده و با تسلیم مدارک لازم اقدام به جداسازی یارانه نمایید؛ موفق باشید‌.

با سلام
با توجه به اینکه متارکه کرده اید میتوانید تقاضای قطع یارانه رو کنید

باسلام
با مدارک مورد نیاز به فرمانداری مراجعه کرده و تقاضای قطع یارانه را دهید

سلام
شما با مراجعه به فرمانداری به استناد اینکه متارکه کردید و رابطه زوجیت برقرار نمی‌باشد، تقاضای قطع یارانه را بکنید.