ما در جریان این وام نبودیم، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۳ #64203882

سلام و خسته نباشید
پدر بنده سال های ۹۰ ۹۱ سه وام به مجموع ۵۴۰ میلیون گرفتند و قسط تا سال ۹۲ پرداخت شده و بقیه پرداخت نشده و وثیقه ۵۴۹ میلیونی گذاشته شده ولی بانک صنعت و معدن اعلام کرده چون از سال ۹۲ پرداخت نشده جریمه اومده روش و شده ۱۱۹۰میلیون، وام به اسم شرکت گرفته شده و ۷۰% خواهرم شریک بوده ۲۷% پدرم و سه درصد خواهر کوچکم ما در جریان این وام نبودیم.
ممنون راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اطلاع نداشتن شما اهمیتی ندارد

سلام
در حالت کلی عدم اگاهی شما مانع اقدامات قانونی بانک نخواهد بود مگر در صورتی که مبلغ اقساط پرداخت شود

بایستی مدارکتان بررسی شود
اگر پدرتان اجازه دریافت وام گرفتن را از سوی سایر شرکا نداشته است بانک فقط به نسبت سهم ایشان میتواند اقدام نماید

جریان نبودن شما مهم نیست .

سلام و عرض ادب
دارنده حق امضاء آیا پدرتان به تنهایی بوده است؟
اگر بله عدم اطلاع شما مفید فایده نیست.
تعهدات مالی چنانچه با امضاء مدیر عامل به تنهایی رسمیت داشته کار سختی پیش رو دارید. چنانچه امضا شما جعل شده است قضیه متفاوت خواهد بود.

با سلام
به هر حال مبلغ وام می بایست پرداخت گردد اما در خصوص سود بانکی که اصطلاحا سود مرکب گفته می شود از طریق طرح دادخواست مربوطه غیر قابل پرداخت خواهد گردید وشما صرفا اصل مبلغ و میزان مشخص خسارت تاخیر را پرداخت خواهید نمود.

سلام و درود
به هر تقدیر بانک در مال مورد وثیقه میتواند تصرف کند و سند موضوع وثیقه را به نام خود انتقال دهد و بابت تتمه آن نیز میتواند دعوی مطرح کند و از وامگیرندگان ، ضامنین و وراث قانونی آنها وصول کند، حکم جلب و توقیف اموال بگیرد و از اهرم های فشار قانونی در این راستا بهره بگیرد، عدم علم و آگاهی تاثیری در موضوع ندارد.
موفق و پیروز باشید.