آیا این بار هم برای من ابلاغیه کارشناسی می آید که قیمت را قبول دارم یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۱ #64145418

با عرض سلام و خسته نباشید
یک ملک غیر قابل افرازی دارم که به مزایده نوبت دوم کشیده شده است... { نوبت اول شفاهی برگزار شد و برنده از پرداخت پول اجتناب کرد و به همین خاطر به نوبت دوم کشید }
۱. در سایت قضایی برای نوبت دوم نیز قرار کارشناسی مجدد گذاشته شده است و نوشته جهت نظر تکمیلی ابلاغیه به کارشناس اول صادر شده است.. آیا این بار هم برای من ابلاغیه کارشناسی می آید که قیمت را قبول دارم یا نه. { بار اول اعتراض به قیمت نداشتم }
۲. در مزایده اول در برد شورای اجرای احکام ابلاغیه مزایده ما را کنده بودند یا نچسبانده بودند { حتم دارم تخلف انجام داده اند } اگر در مزایده دوم این ترتیب صورت گرفت، برای شکایت باید به چه کسی مراجعه کنم؟{ از پنج روز قبل تا روز مزایده برگه ابلاغیه را بر برد ندیدم اما در سیستم یکبار همان روز اول ابلاغیه ثبت شده بود}
۳. طرف مقابل خواهان فروش زمین بوده است. در سیستم نوشته ابلاغیه برای شخص خواهان و وکیلش ارسال شده است اما برای من هنوز ننوشته ابلاغیه ارسال شده است..در صورتی که ابلاغیه به دستم نرسد یا دیر برسد باید چه کار کنم و کجا شکایت کنم.. { در نوبت اول ابلاغیه فروش دقیقا نصف روز قبل برگزاری به دستم رسید }؟
۴. در مزایده کتبی باید برگه قیمت پیشنهادی را در پاکت همراه خودم داشته باشم یا نه در جلسه صورت می گیرد؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
) اگر کارشناس نظریه تکمیلی بدهد( که این مورد ممکن است به لحاظ تغییر قیمتها باشد) باید نظریه تکمیلی را به شما ابلاغ کنند
۲) در مورد عدم رعایت تشریفات یعنی برداشتن آگهی از تابلو اعلانات می توانید به مسئول اجرای احکام یا حفاظت اطلاعات دادگستری مراتب را گزارش کنید
۳)علی القاعده اوراق قضایی مانند ابلاغ نظریه کارشناس یا تعیین وقت باید به شما هم ابلاغ شود ممکن است در اثر فراموشی یا سهل انگاری این کار انجام نشود شما با مراجعه حضوری می توانید این موضوع را پیگیر باشید و تذکر دهید یا از طریق سامانه ثنا روند کار را پیگیری کنید
۴) در آگهی مزایده قیمت پایه درج می شود و در جلسه مزایده باید خریداران قیمت‌های خود را شفاها پیشنهاد نمایند تا صورتجلسه شود.