میتونم مبالغی که تو این مدت براش کارت به کارت میکردم بعنوان اجرت المثل حساب نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۴ #64141032

سلام همسرم برای ده سال زندگی مشترک دادخواست مطالبه اجرت المثل داده الان هم یک ماهه رفته منزل پدرش ایا میتونم مبالغی که تو این مدت براش کارت بکارت میکردم بعنوان اجرت المثل حساب کنم

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید در دادگاه اثبات نمایید بابت اجرت المثل بوده

در صورتی که بتوانید اثبات نمایید در دادگاه از شما پذیرفته خواهد شد

دوست عزیز اگردنبال طلاق باشید اجرت المثل با نفقه ای که پرداخت کردید تفاوت دارد.
مبالغی که شما در طول زندگی زناشویی برای همسرتان ارسال کردید به عنوان نفقه در نظر گرفته می شود
مگر بتوانید ثابت کنید که با توافق یکدیگر این مبلغ به عنوان اجرث المثل داده شده است.پس شما باید بتوانید ادعای خود راثابت کنید

هرچند اصل بر عدم تبرع اعمال اشخاص است لیکن در عرف جامعه ایرانی اصل بر تبرعی بودن اعمال زوجه است.
کار کردن زن در منزل برای اجرت موجب کسر شان و اهانت به زن محسوب می شود و زنان از روی علاقه و مهرورزی به شوهر و فرزندان کارها را انجام می دهند.

با سلام
اثبات امر بر این ادعا بر عهده خود شماست
بایستی اثبات نمایید این وجوه بابت اجرت المثل بوده یا نفقه یا هر موضوع دیگری .

با سلام
سوال این است که آیا شما درخواست طلاق داده اید؟ یا همسرتون؟ یا هیچ کدام؟
در صورتی که روند طلاق باشید اجرت المثل با نفقه ای که پرداخت کردید متفاوت است.
مبالغی که شما در طول زندگی زناشویی برای همسرتان کارت به کارت کرده اید به عنوان نفقه در نظر گرفته می شود مگر بتوانید ثابت کنید که با توافق یکدیگر این مبلغ به عنوان اجرث المثل به ایشون داده شده است.