اگر بعدا ایشون از این اکانت استفاده هایی خلاف قوانین کشور داشته باشن بازم من زیر سوال میرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۴ #64098847

سلام، من یک شراکتی با فردی داشتم و الان اون شراکت به پایان رسیده و یکی از تجهیزاتی که در این شراکت استفاده میکردیم اکانت اینستاگرام مشترک بود که البته این اکانت با خط تلفنی من ساخته شده بود و حالا ایشون میخوان سهم منو از این اکانت بم بدن و اکانتو بخرن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در مکتوب کردن قرارداد باید تمام توافقات و جوانب امر کاملا دقت شود تا مسئولیتی در آینده برای شما ایجاد نشود .

اگر قراداد کاملی با ایشون ببندید خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد.

با سلام، در قرارداد تمام توافقات و نقل و انتقال و مسئولیت ها قید و نوشته شود از شما خریداری شده است

بستگی به قراردادتون داره و باید کامل تمام موارد مشخص بشه

در قرارداد فی مابین مسولیت طرفین را از تمام جوانب مشخص نمایید