آیا این نامه به حضانت دو فرزند دخترم کمک میکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۳ #64088974

باسلام واحترام قاضی در پرونده سلب حضانت که توسط زوجه درخواست شده بود قاضی درخواست پزشک قانونی معاینه روانپزشکی دادند و مواجهه حضوری صورت گرفت.نامه پزشک قانونی آمده و تشخیص دو اختلال داده شده برای زوج و قید شده ادامه زندگی دارای مشکلات جدی میباشد آیا این نامه به حضانت دو فرزند دخترم کمک میکند تو را خدا اگه دراین زمینه اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بنظر می رسد اختلال روانی که موجب می شود ادامه زندگی مشترک با مشکلات جدی روبرو شود قطعا دلیل محکمی برای سلب حضانت و نگهداری از فرزندان باشد .

با سلام .
بله حضانت از شخص بیمار سلب میشود

سلام، حضانت تا ۷ سالگی با مادر و پس از ان دختر تا ۹ سالگی و پسر تا ۱۵ سالگی با پدر و بعد از رسیدن به این سن فرزندان خود تعیین می کنند با پدر یا مادر زندگی کنند، با این حال در خصوص حضانت ملاک مورد نظر برای دادگاه صلاح فرزندان است، اگر دادگاه تشخیص دهد بیماری پدر به گونه ای است که صلاح فرزندان برای زندگی در کنار ایشان را به خطر می اندازد، می تواند موجب سلب حضانت ایشان شود.

درود بر شما، با عنایت به اینکه پزشکی قانونی این اختلالات را مشکلی جدی برای زندگی عنوان کرده باشد، به تبع دادگاه نیز بر اساس این نظریه، از مادر سلب حضانت خواهد نمود.

بله یکی از دلایلی که باعث سلب حضانت از والدین میشودابتلاء به بیماری های روانی با تشخیص پزشک قانونی می باشد.

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است، مطابق آنچه در سوال آمده است پس از ۷سال نیزبه لحاظ عدم صلاحیت پدر به مادر سپرده خواهد شد.

سلام
بله اگر پزشکی قانونی بیماری و مشکلات روانی را تایید کرده دادگاه مکلف است حضانت را از بیمار سلب کند.