آیا نسبت به سهم خود یا ۶ دانگ دعوی مطرح شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۱ #64077928

با سلام خدمت اساتید گرامی
قبلا سوالی مطرح کردم که جوابهای دوگانه دریافت کردم
احدی از موجرین مشاعی با قدرالسهم یک دانگ از شش دانگ هستم که مستاجر اقدام به اجاره مغازه به غیر نموده و از حل اختلاف هم تامین دلیل کردم
عنوان دعوی را بعضی از وکلا گفتند خلع ید اقدام کن بعضی گفتند که دعوی تخلیه مطرح کن
لطفا راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلم شما چنانچه قراردادی جدید ندارید و زمان قراداد به اتمام رسیده نیاز به دادخواست خلع ید میباشد موفق باشید

اگر قرارداد نسبت به ۶ دانگ تنظیم شده ولی شما آن را امضاء نکرده اید یا اینکه مستاجر حق واگذاری منافع به غیر را نداشته ، باید دادخواست ابطال قرارداد و خلع ید از ملک را مطرح کنید .

درود
با توسل به مدارک مالکیت و با توجه به نداشتن قرارداد اجاره دادخواست خلع ید دهید ‌.

باتوجه به اینکه موجر حق اجاره به غیر را نداشته و شما با مستاجر جدید قرارداد ندارید باید دادخواست خلع ید دهید.

درود
نسبت به مستاجر جدید با داشتن سند مالکیت رسمی دادخواست خلع ید مطرح کنید.

سلام
اگر سند رسمی دارید
یا قرارداد اجاره امضا کردید در این صورت دادخواست تخلیه
یا قراردادی ندارید در این صورت دادخواست خلع ید
باید تقدیم نماییید..