متن این وکالت نامه به چه معناست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #64065766

سلام
من یک وکالت فروش خودرو به شخصی دادم بدون تاریخ ( دفتر خونه آشنای این دوستمون بوده براش اینجوری تنظیم کرده :( )
آیا من در حال حاضر خودم نمی تونم با این متن خودم خودرو به شخص دیگری بفروشم؟
حدود اختیارات وکیل رو این متن نوشته:
-
وکیل مرقوم در انجام مورد وکالت با حق توکیل بغیر ولو کرارا دارای اختیارات کامل میباشد و مفاد وکالتنامه فقط در نفس وکالت موثر است و موکل حسب الظهار ضمن عقد خارج لازم حقل عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود.

-

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم انتقال وکیل خودتان می توانید اقدام کنید

در صورتی که صرفا وکالت دادید و انجام وکالت تا کنون از سوی وکیل اقدام نشده باشد خودتان می توانید اقدام نمایید

چنانچه وکالتنامه مذکور به همراه مبایعه نامه فروش خودرو تنظیم شده ، نمیتوانید نسبت به انتقال اقدامی کنید ولی اگر وجهی دریافت نکرده و مبایعه نامه هم امضاء نکرده اید امکان انتقال وجود دارد .

اگر در واقع خودرو را فروخته و متعاقب آن به خریدار وکالتنامه داده اید واگذاری بعدی شما به شخص ثالث فروش مال غیر خواهد بود
ولی اگر صرفا یک وکالت با همان نص مزبور بوده و هیچ اماره ای مبنی بر فروش موجود نیست خودتون نیز میتوانید قبل از اقدام وکیل ، اقدام به فروش خودرو کنید