همسرم دعوی مطالبه مهریه و تامین خواسته و مطالبه خسارت دادرسی را نموده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #64023488

همسرم دعوی مطالبه مهریه و تامین خواسته و مطالبه خسارت دادرسی را نموده، من ( زوج ) یک واحد آپارتمان دارم و علاوه بر این دو سه قطعه زمین بدون سند مالکیت یعنی سند عادی است دارم ( که یک سال قبل طی قرارداد بیع قطعی به فرزندان پسرم ( زیر ۱۲ سال سن) حال چکار کنم؟
ظاهرا آپارتمان جزء مستثنیات دین است اما آیا همسرم می تواند زمین ها را برای دین خود توقیف یا ضبط نماید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر طبق بیع نامه منتقل شده باشد بعدی به نظر می رسد اما بستگی به نظر قاضی دارد

سلام.اپارتمان مسکونی جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست ولی برای توقیف زمینها باید اسناد مالکیت شما را داشته باشد و برای دادگاه محرز شود که متعلق به شما هستند