مراحل بعد از دریافت گواهی عدم حضور چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۱۲۹ #64006

با سلام
بنده ملکی را خریداری کرده ام و در تاریخ تنظیم سند که 95/5/30 بوده به دلیل آماده نبودن سند از طرف فروشنده گواهی عدم حضور دریافت کرده ام. اکنون فروشنده تماس گرفته که سند آماده است. جریمه تاخیر برای هر روز 100 هزار تومان می باشد.
1- برای دریافت جریمه تاخیر چه مراحلی را باید طی کنم وآیا فروشنده می تواند نپذیرد؟
2-این جریمه تا چه روزی جاری است؟ روزی که سند انتقال داده شود یا تاریخ آماده شدن سند که از طرف فروشنده یا شهرداری یا ... اعلام می شود.
3-اگر بنده تنظیم سند را به چند ماه آینده موکول کنم آیا فروشنده می تواند طلب ضرر و زیانی بابت این قضیه بکند یا خیر؟
متشکر و سپاس گذار

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید برای مطالبه خسارت تاخیر از طریق شورا اقدام کنید و ایشان نمیتواند قبول نکند لذا تا زمان انتقال سند به شما باید خسارت را بپردازد.