خودم شروع کنم سکه دادن یا منتظر بمونم ایشون اقدام کند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۳۵ #64000298

سلام و احترام خدمت شما بزرگواران .
بنده زوج میباشم. همسرم ۵ ماه قبل در دادگاه حق حبس انتخاب کرده ولی مهریه اجرا نگذاشته است. به نظر شما و تجربه شما بزرگان من چه کنم؟
ایشون طلاق میخواهد ولی من نمیخواهم طلاق بدهم و هیچ کدام از شرایط عقد نامه بابت حق طلاق به زوجه رو ندارم و خودم مرتب ماهانه نفقه واریز میکنم .
میترسم مدت ها مهریه اجرا نگذارد منم سکه ای ندهم و قاضی بگوید میدانستی خانمت حق حبس داره چرا شروع به سکه دادن نکردی و حق طلاق به خانمم بده .
ممنونم . خواهشا کمکم کنید .

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مهریه عندالمطالبه است از زمان مطالبه رسمی شما ملزم به پرداخت هستید.

سلام
فعلا اختیار با شما است می توانید پرداخت کنید و رسید بگیرید و یا منتظر مطالبه باشید .

سلام. شما مختاری به پرداخت. اما توجه داشته باشید که مهریه و طلاق دو مقوله جدا از هم هستند. حق طلاق با عدم پرداخت مهریه به زن داده نمی شود.

سلام

دوست عزیز
سعی در مصالحه نمایید زیرا در اینصورت از بلاتکلیفی خارج می شوید.

در صورت پرداخت رسید دریافت نمایید یا صبر نمایید تا مطالبه کنند

سلام خیر با گذشت زمان حق طلاق پیدا نمیکند.

درود:باتوجه به اینکه زوجه مهریه را اجرا نگذاشته‌است حق طلاق برای خود ایجاد نمی‌کند،ولی می تواند با استفاده از حق حبس مهریه خود را مطالبه کند.