آیا کیفرخواست دادسرا به معنی محکومیت قطعی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳,۲۶۰ #64000

سلام

دو ماه پیش خانمم از بنده بابت ضرب و شتم شکایت کردن . در جلسه دادگاه دادیار به استناد صورتجلسه پلیس و گواهی پزشکی (بدون شاهد) برای من قرار کفالت تعیین کرد.
اخیرا برام کیفرخواست بابت ضرب صادر شده که گفت پرونده به دادگاه میره. آیا کیفر خواست بمعنی محکومیت من در دادگاه آتی خواهد بود؟ بنده ایشون رو نزدم و در جلسه دادسرا هم همین رو گفتم ولی دادیار گوش نکرد. آیا اگر در دادگاه مجددا بابت کاری که انجام ندادم هیچ اقراری نکنم بازم محکوم میشم.

با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود صدور کیفرخواست یا قرار جلب به دادرسی یعنی متهم توسط دادسرا مجرم شناخته شده است

با سلام
صدور کیفر خواست به این معنی است که متهم در دادگاه مجرم شناخته شده است و پرونده برای رسیدگی و صدور رای به دادگاه ارسال میشود.

صدور کیفرخواست بدین معنیست که مجرمیت مهتم در دادسرا احراز گردیده و پرونده جهت صدور رای به دادگاه ارسال می شود...

خیر کیفرخواست در حقیقت ادعا نامه دادستان است و بعد از تحقیقات در دادسرا صادر خواهد شد ولی میتواند در محکومیت شما نیز تاثیر داشته باشد. یعنی حکم قطعی در دادگاه صادر میشود.