چگونه می توانم بابت تهدید و مزاحمت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #63995199

عرض سلام و ادب
طی هفته گذشته دو نامه به درب منزل ما اومده که نسبت به افشای مسایل کاری بنده رو تهدید کرده بودند و گفته بودند که اگر تا امروز یک میلیارد تومن پول آماده نکنم اون مسایل رو افشا خواهند کرد
ولی من بدلیل اطمینانی که از کار خودم داشتم توجهی نکردم
اما دیروز نامه ای‌اومد که طی‌اون اعلام شده بود که ما لاستیک ماشین همسرت رو پنجر کردیم و متاسفانه این کار رو کرده بودند و موضوع برای من جدی شد
اما دیشب وقتی همسرم برای کاری به بیرون منزل رفته بود دو نفر به ایشون حمله کردند و دو موبایل و طلاهای ایشون رو به سرقت بردند و گفتند به همسرت بگو این دومین اخطار بود و اگر پول رو تا فردا نده فرزندانت رو می کشیم و حق نداری به جایی اطلاع بدی
دیشب همسرم در کلانتری حضور پیدا کردن و پلیس گزارش نوشت
و گفت فردا باید شکایت کنید
میشه دقیقا بفرمایید من باید چکار کنم
با تشکر

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خانم‌شما بابت سرقت شکایت کند
شما بابت تهدید و اخاذی