تکلیف سفته تضمین تحویل زمین قراردادی با ابطال قرارداد

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۷ #63963021

سلام، بنده ۸۰۰ میلیون تومان سفته بابت تضمین شخصی برای تحویل زمین در مهلت سه ماهه دادم. مقرر شد اگر برابر مبایعه‌نامه یاد شده در قرارداد فردی که ضمانتش را کردم زمین خریداری شده توسط شخص را تحویل ندهد، سفته‌های بنده ضمانت اجرایی دارد و به ازای هر روز دیرکرد یک میلیون تومان خسارت قید شد. اون فردی که بنده ضمانتش رو کردم طی شکایت از فردی که برابر مبایعه‌نامه زمین رو خریداری کرده شکایت جعل و سواستفاده از سفید امضا نسبت به همان قرارداد انجام داد و سفید امضا بودن قرارداد مشخص شد و قرارداد باطل شد. الان می‌تونیم با استناد به جعلی بودن مبایعه‌نامه سفته‌هام رو پس بگیرم؟ با توجه به سفید امضا بودن مبایعه‌نامه، سفته دیگر قابلیت اجرا ندارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا باید به استناد بطلان قرارداد اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد سفته ها را مطرح نمایید.

سلام، امکان استرداد سفته های موصوف با توجه بهرباطل شدن قرارداد وجود دارد

با درود
در صورتی که در قرارداد ذکر شده سفته های شما بابت تضمین قرارداد است با باطل شدن قرارداد سفته ها ارزش قانونی ندارند و می توانید دادخواست استرداد سفته های امانی رو طرح کنید و چنانچه در قرارداد این موضوع ذکر نشده به گواهی گواهان استناد کنید .

سلام
با ابطال مبایعه نامه استرداد تضمینات امکانپذیر است.

سلام
بله می‌توانید نسبت به درخواست استرداد آن اقدام نمایید. موفق باشید

سلام بله چون سفته بابت همان قرارداد بوده میتوانید مسترد نمایید

باسلام چنانچه سفته های شما بابت صحت و اصالت و تضمین و تقویت قرارداد در اختیار طرف مقابل قرار گرفته آنهم با ذکر در سفته ها و قرارداد خیر نمی توانید مسترد کنید چرا که خلاف آن ثابت شده اما در صورتیکه ثابت شودسفته ها منفک ومجزا از قرارداد بوده و یا حداقل از بایت صحت و اصالت قرارداد نبوده در این صورت قابل استرداد است.بالاخره باید تشخیص داده شود مراد و منظور و نظر از ارائه سفته ها چه بوده است.