تفاوت محل خدمت دانشجویان در آموزش و پرورش با دانشگاه فرهنگیان قانونیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۹ #63907942

سلام
سوال بنده در این مورد هست که طبق دفترچه کنکور سراسری محل خدمت دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشخص گردیده است ولی آموزش و پرورش حکم دانشجویان را محلی دیگر قرار داده آیا این طبق قانون است و مجاز است یا خیر؟ قابل پیگیریست؟

همچنین طبق ماده ۳ قانون متعهدین خدمت آموزش و پرورش مکلفند پس از فراغت از تحصیل به میزان دو برابر مدت تحصیل
که حداقل آن کمتر از پنج سال نخواهد بود در هر محلی‌که وزارت آموزش و پرورش تعیین
می‌نماید، خدمت کنند و هیچ یک از وزارتخانه‌ها و سازمانها و مؤسسات دولتی و شرکتهای
دولتی و وابسته به دولت‌و شهرداریها و مؤسساتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر
نام است و نیز نهادهای انقلاب اسلامی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده
می‌نماید، مجاز نیستند قبل از انجام یا لغو تعهد نسبت به استخدام و بکارگیری این
قبیل متعهدین به نحوی که با انجام تعهد آنان منافات داشته باشد اقدام نمایند.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تابع مقررات درون سازمانی است

باسلام
تعین محل خدمت دانشجویان در پایان اتمام دوره دانشجویی و ورود به آموزش وپرورش تابع قوانین و مقررات داخلی معاونت نیروی انسانی اداره کل آموزش وپرورش می باشد و متناسب با وضعیت نیروی انسانی در شهرستان ها و میزان نیروهای انتقالی و بازنشسته در رشته های مختلف صورت می گیرد .و هر ساله طرح تعدیل نیروی انسانی در آموزشو پرورش نیروها ساماندهی می شوند. ودانشگاه هیچگونه نقشی در تعین محل خدمت دانشجویان ندارند .فقط می تواند امتیاز بندی داخلی دانشجویان فارغ التحصیل را به آموزش وپرورش اعلام نماید ..