آیا میتوانم برای تسلیم مال برگ سهامی که تنها مال من است به اجرای احکام در تهران مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۱ #63905024

سلام در شهرستان بندری دوری چک بلامحل اینجانب را به اجرا کذارده اند آیا میتوانم برای تسلیم مال برگ سهامی که تنها مال من است به اجرای احکام در تهران با عنایت به بعد مسافت و پاندمی کرونا مراجعه کنم

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای تسلیم مال (سهام) می توانید با تنظیم لایحه و ثبت آن از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

با سلام
دادگاهی که بفرموده شما بندری کوچک میباشد و پرونده در آنجا مطروح است میتواند به موضوع شما رسیدگی کند
اگر تمکن مالی برای پرداخت وجه چک ندارید میتوانید دادخواست اعسار از طریق دفاتر خدمات قضایی ارایه نمایید

بدون داشتن پرونده در تهران نمیتوانید درخواستی مطرح نمایید ولی اگر منظورتان اعلام اموال به اجرای احکام است میتوانید لایحه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی تهران ثبت نمایید تا به دادگستری مورد نظر ارسال شود .