بابت نفقه شکایت کردم؛ آیا با توجه به شرایط نفقه به بنده تعلق می گیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #63832801

سلام
من چن ماه پیش به خاطر فشارهای همسرم و دعوای مداوم که حتی مدت طولانی با بنده حرفم نمیزدن فقط مدام میگفتن برو و به منزل پدرم میرفتن و دعوا میکردن که بیاید دخترتون رو ببرید مجبور به ترک منزل شدم. همسرم اظهارنامه فرستادن که برگرد و دادخواست تمکین دادن صرفا برای فرار از پرداخت نفقه. من دو بار برگشتم که بار دوم شاهد همراهم بود چند ساعت قبلش پیامک فرستادم که شب برمیگردم ولی قفل در رو عوض کرده بودن و در رو باز نکردن بلافاصله فرداش اظهارنامه اعلام امادگی برای تمکین کردم که با توجه به پاسخ ندادن تماس ها و باز نکردن درب منزل یا به دنبال بنده بیاید یا کلید منزل رو ارسال کنید ولی اقدامی نکردن.
اگر همسرم محکوم به پرداخت نفقه بشن و بعد از چن روز من الزام به تمکین بشم بازم باید نفقه رو پرداخت کنن؟
اگه محکوم به پرداخت نفقه بشن و من الزام به تمکین بشم بازم میتونم به علت نپرداختن نفقه ۶ماه طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورت محکومیت باید نفقه را پرداخت کند اگر ۶ماه نفقه پرداخت نشود شما میتوانید درخواست طلاق را از محکمه بخواهید.

مطالبی را که بیان نموده اید از طریق اظهارنامه به زوج اعلام نمایید و درضمن استشهادیه ای در خصوص قفل بودن درب منزل تهیه و شکایت ترک انفاق مطرح بنمایید.

بله نفقه تعلق میگیرد و شما میتوانید برای اثبات تمکین به اظهارنامه استناد کنید و اینکه چقدر زمان طول میکشد با توجه به وضعیت کرونا معلوم نیست ومحکومیت به پرداخت نفقه از دلایل طلاق است ولی تنهاترین دلیل نیست

با سلام
در صورت محکومیت به پرداخت نفقه معمولا نفقه ایام گذشته تا روز حکم صادر شده محسوب میگردد
حال اگر شما عدم تمکین نمایید( ناشزه محسوب شوید) نفقه ایام بعد به شما پرداخت نخواهد شد
و تا زمانیکه شما تمکین نمایید و ایشان نفقه شما را نپردازند باز میتوانید با شکایت ترک انفاق از ایشان اقدام قانونی نمایید.
و اگر شش ماه یا بیشتر اقدام به پرداخت نفقه ایام نکردند میتواند دادخواست عسر و حرج ( جهت طلاق) بدهید