مدیر ساختمان اجازه نداشته درب را برای صاحب اصلی لوازم موجود در انبار مشاعی که قبلا هم مالک بودند باز نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #63817582

با سلام و احترام در یک مجتمع ۴ واحدی زندگی میکنیم تمامی همسایگان در پارکینگ ساختمان دارای انباری مجزا بوده که در سند تفکیکی به وضوع محل آن مشخص شده است.یک انباری مشاع هم در طبقه چهارم نزدیک درب پشت بام وجود داشته که در آن زمان تمام همسایگان به صورت لفظی موافقت نمودند تا همسایه چهارم از آن استفاده نماید.پس از مدتی واحد چهارم واحد خود را فروخته و به ساکن جدید تحویل نمود(به جز انباری مشاع طبقه چهارم که جزو مشاعات بود)با توجه به اینکه مالک قبلی طبقه چهارم در خارج از کشور حضور داشت و بدلیل شیوع کرونا امکان تخلیه انبار مشاع را نداشت با هماهنگی مدیر ساختمان مقرر شد تا بستگان نامبرده جهت بررسی و تخلیه انباری مورد اشاره اقدام نمایند. که متاسفانه مالک جدید واحد ۴ پس از اطلاع از این موضوع به محل سکونت مدیر ساختمان مراجعه و با ورود به عنف همسر و فرزندانش را مورد ضرب و جرح قرار میدهد. پس از طرح شکایت مدیر ساختمان و محکومیت عنوان میدارند که مدیر ساختمان بدون اجازه درب مجتمع را باز نموده و به جرم ورود به عنف از مدیر ساختمان و بستگان مالک قبلی طرح شکایت کرده حال سوال اینجاست
وکیل فرد مورد نظر علت اصلی وقوع جرم را ورود به عنف بستگان مالک قبلی به آپارتمان اعلام نمودند
در صورتیکه وسایل مالک قبلی در انباری مشاعی بالای طبقه چهارم که جز مشاعات ساختمان بوده وجود داشته و درب آن هم توسط مالک جدید تخریب شده بود ضمنا مالک جدید واحد ۴ مالکیت شخصی در این خصوص نداشته اند آیا چنین تفسیری درست است؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، اقدام مدیر ساختمان ورود به عنف نیست، لکن در خصوص مالک جدید می‌توانید اقدام به شکایت نمایید.

درود
مدیر ساختمان مرتکب جرمی نشده به جرم ضرب و جرح و تخریب از مالک جدید می توان شکایت کرد.

بله حرف شما درست است و حق شکایت برای شما محفوظ است

بادرود
اقدام مدیر ساختمان بدلیل مشاع بودن و باتوجه به اختیاری که ساکنین به مدیر داده اند ورود به عنف محسوب نمیشود
ودرصورتی که مالک جدید موجب تخریب درب وغیره ازاین بابت شده باشد موجب ضرب وجرح شده باشد مرتکب جرم شده و درصورت اثبات موارد فوق قابل پیگیری و ملزم به جبران خسارت میگردد

با سلام با هماهنگی ۳واحد دیگر طرح شکایت کنید

با استشهادیه شهود در خصوص مالک جدید به دادسرا شکایت نمایید

با درود..
در اینخصوص با توجه به اینکه مدیر ساختمان توسط اعضاء و مالکین ساختمان انتخاب می شود و ساکنین با انتخاب وی اختیار محدودی برای رسـیدگی و اظهارنظر و اتخاذ تصمیم برای امورات روزمره ساختمان به ایشان تفویض می نمایند، فلذا با عنایت به شرح وظایف مدیر ساختمان و مشاع بودن انباری طبقه چهارم و انجام هماهنگی لازم مدیر ساختمان جهت تخلیه انباری اساسا جرم محسوب نشده ولی از منظر قانون، ارتکاب جرم مالک جدید مبنی بر تخریب درب انباری مشاع و ضرح و جرح همسر و فرزندان وی محرز بوده و قابل تعقیب کیفری و مستحق مجازات می باشد..
بنابر این در صورت لزوم می توانید به استناد استشهادیه محلی تنظیمی و شهادت شهود و مطلعین از واقعه امر، مراتب دفاعیات خود را کتبا طی لایحه ای در راستای اثبات جرایم ارتکابی مالک جدید، به دادسرا اعلام نمایید..