مالکیت زمین خود را چگونه ثابت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۹۳ #63806007

با سلام
زمین زراعی دیم با مالکیت پدرم است که کار ثبت اسناد آن برای صدور سند مالکیت سالها قبل نیمه کاره مانده است و منابع طبیعی آن زمین را به مالکیت خود در آورده است.
حال معدنی در آن احداث گردیده که بدون در نظر گرفتن حق مالکیت پدرم از آن معدن برداشت می نماید.
سوال بنده این است که راهی برای اثبات مالکیت و نهایتا دریافت حقوق مالکیت از استخراج کننده معدن وجود دارد یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به رای کمیسیون ماده ۵۶ منابع طبیعی اعتراض کنید، اگر ملی بودن عرصه رد شود و حکم به زراعی بودن و مستثنیات بودن عرصه شود میتوانید اقدام به طرح دادخواست ابطال سند رسمی اداره منابع طبیعی کنید.

باسلام
اظهارنظر در اینخصوص نیازمند بررسی موضوع و مدارک و مستندات است.

سلام
باید نسبت به ملی اعلام شدن زمین اعتراض کنید و ثابت نمایید قبل از سال ۴۱ در زمین تصرف و کشت و زرع داشته اید در نهایت با توجه به کشف معدن در منطقه و اثبات مالکیت می توانید معوض زمین را مطالبه کنید ...

با سلام
باتوجه به اینکه برای زمین فوق سندی دریافت نکردید.چنانچه منابع طبیعی سندی ارائه داده باشد شمانمیتوانید مانع استفاده شوید
شمابایدنسبت به اخذ سند نیمه کاره و ابطال سند منابع طبیعی اقدام نمایید

با سلام چنانچه منابع طبیعی برای زمین یاد شده سند صادر کرده باشد و شما نسبت به اعتراض و یا ابطال سند اداره منابع طبیعی اقدام نکرده باشید شما علیرغم سوابق تصرف و استفاده نمی توانید مانع استفاده دیگران به عنوان معدن باشید‌.