در درخواست مجدد طلاق همان رای صادر شده قبلی پیگیری می شود یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۰۱ #63783222

با سلام
بنده کارمند هستم
مهریه همسر بنده ۷۰۰ سکه بوده که ایشان بهار سال گذشته ۶۵۰ تای ان را بخشیده اند و ۵۰ تا باقی مانده
بنده به علت ناسازگاری همسرم زمستان سال قبل درخواست جدایی از همسرم را دادم
رای صادر شد
درخواست اعسار از پرداخت مهریه را دادم
که رای این دادگاه در اوایل اردیبهشت صادر شد(دادگاه برای بنده ۱۶ سکه پیش پرداخت و هر ۴ ماه یک سکه اقساط رای داده)
درخواست تعدیل اعسار نیز دادم ولی متاسفانه رد شد، ولی بنده توانایی پرداخت را ندارم
از مهلت سه ماهه رای دادگاه بنده مبنی بر جدایی گذشته و حکم باطل شده
بنده مجدد در خواست جدایی دادم، که دادگاه ما در ۱۲ تیر ماه تشکیل می شود
ایا امکان دارد همسر بنده در دادگاه به رای مهریه قبلی استناد کند؟(مجتمع قضایی خانواده ما در دادگاه اول مجتمع محلاتی بود ولی الان به مجتمع با هنر تغییر پیدا کرده)
اگر همسر بنده این کار را انجام دهد، با تو جه به عدم توانایی بنده چه کاری می توانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تکلیف مهریه سابقا مشخص شده و دررسیدگی به درخواست طلاق جدید ، همان مهریه درحکم لحاط می گردد

با سلام
نکته مهم این است که اجرای طلاق از طرف مرد و ثبت آن موکول می شود به تعیین تکلیف کلیه حقوق مالی زوجه اگر زوج دراین خصوص دادخواست اعسار بدهد بایدپیش قسط پرداخت شود باتوجه به اینکه قبلا دراین خصوص رای قطعی صادر شده است باید پیش قسط را پرداخت کنید
شما فقط میتوانید با ارائه دلایل محکمه پسند تقاضای تعدیل بدهید