آیا بابت دیر پرداخت شدن دیه می توان خسارت مطالبه نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #63717675

برای پرونده نوزاد من داداگاه ۲۰ روز قبل رای نهایی صادر کرد که قرار است پرونده به اجرای احکام فرستاده شود .داداگاه برای پرداخت دیه ۲ سال مهلت از زمان اتفاقی که برای نوزاد بنده افتاده داده .مرگ نوزاد بنده در ۲۲ تیر سال ۹۶ بوده که از آن زمان ۲ سال می گذرد .آیا بیمه اگر در پرداخت دیه تاخیر داشته باشد باید دیرکرد به بنده بپردازد ؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دیه باید به نرخ روز پرداخت شود و کطابق قانون جدید بیمه شخص ثالث اگر شرکت بیمه در پرداخت آن تاخیر کند با جریمه تاخیر روزانه بپردازد .

باسلام .... طق ماده ۳۱-۳۲و۳۳ قانون بیمه شخص ثالث شرکت بیمه گر می بایست در مهلت مقرر قانونی دیه را بپردازد و در صورت تاخیر به ازای هر روز باید نیم در هزار خسارت را بعنوان جریمه بپردازد.