آیا شوهرم میتونه خونه رو به نامم نزنه و فرار کنه و بگه برو طلاق غیابی بگیر؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۶۰ #63686072

من و همسرم میخاهیم طلاق بگیریم و خونه ای داریم که چهار دونگ ان برای من و دو دانگ ان برای همسرم میباشد که توافق گردیم من مهریه ام رو میبخشم اون هم دودانگ رو بهم بده امروز دادگاه رفتیم و قاضی کاغذی را که گفته شده بود من مهریه ام رو بخشیدم در عزای توافقی که کردیم و امضا کردم

و اینکه من گفتم مهریمو بخشیدم عایا میتونم دراینصورت مهریمو بخوام

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . توافق شما در مورد بخشش مهریه غیرقابل رجوع است دو دانگ آپارتمان را باید بنام شما با سند رسمی انتقال دهد . از دادگاه بخواهید که انتقال رسمی آپارتمان در رای ذکر شود اگر استنکاف کرد از دادگاه نامه بگیرید وبه دفتر اسناد تعیین شده مراجعه کنید

می توانید با عدم حضور در دفتر خانه طلاق مهریه خود را مطالبه کنید

سلام
اگربذل مهریه درازای سهم تان ازخانه باشدودردادنامه طلاق ذکرشده باشدنمیتوانیدبه مهریه رجوع کنید

اگر توافق کردی در قبال طلاق مهریه را می بخشم دراینصورت مهریه قابل مطالبه است
مگر در قبال طلاق مهریه خود را نبخشید

با سلام
چنانچه شما از طلاق منصرف بشوید و بذل مهریه را در مقابل طلاق قرار داده باشید مجددا با اعلام انصراف خود می توانید مهریه خود را مطالبه کنید.

سلام در صورتی که در صورتجلسه است دادگاه موضوع تعیین و تکلیف شده باشد و طلاق انجام شود حتی با فرض عدم حضور همسر شما دو دانگ ملک به نام شما منتقل خواهد شد

سلام ،بر حسب توافقی که کردید باید باشه اگه مرد خونه رو نداد شمام میتونید مهریه رو بگیرید