میتوانم خودرو را پس بگیرم با توجه به اینکه بنده هیچ پولی دریافت نکرده ام؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #63666970

با سلام خدمت وکلای محترم
بنده یک خودروی پرشیا رو به صورت اقساطی خریداری نمودم و بعد از پاس کردن اخرین چک و تسویه با شرکت قبل از اینکه سند به نام بنده بشود خودرو را برای فروش گذاشتم و میخاستم که سند مستقیم به نام خریدار بشود که خاهر زاده خانومم گفت که خودرو رو میخاهد بخرد و پولش را هم سه ماه دیگر پرداخت میکند.بنده هم با اصرار همسرم قبول کردم و ماشین را به ایشان تحویل دادم و میخاستم که بعد از اینکه تسویه کرد سند را هم به نام ایشان منتقل کنم اما متاسفانه یک ماه بعد ایشان تصادفی بدون جرح داشتن که به ماشین خسارتی وارد شد و ایشان هم تصمیم گرفتن که خودرو را بفروشند و پول من را پرداخت کنند.خودرو را برای فروش گذاشتن و مشتری پیدا شد و با مشتری به توافق رسیدن و رفتند برای معامله من هم با شرکت تماس گرفتم که سند را بنام خاهرزاده همسرم منتقل کنند و فکر میکنم که پشت فوتوکپی شناسنامم اعلام رضایت کردم که سند به نام ایشان منتقل شود. بعد از چند روز متوجه شدم که معامله انجام شده ولی خاهر زاده همسرم از پرداخت پول ماشین به بنده خودداری میکند و همش قول چند روز دیگر را میدهد الان حدودا یک سال میشود که بنده را سرکار گذاشتع من تا الان بخاطر فامیلی و با اصرار همسرم از طرح شکایت خود داری کرده ام .
سوال من این است که :
ایا میتوانم خودروام را پس بگیرم با توجه به اینکه بنده هیچ پولی دریافت نکرده ام و هچنین سند به نام من نبوده و بنده پشت کپی شناسنامه اعلام رضایت کرده ام که خودرو به نام ایشان بشود.
ایا میتوانم طرح شکایت کنم و خودروام را یا پولش را بگیرم
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه نمایید

با سلام..
در خصوص موضوع.. جنابعالی صـرفا می توانید ادعای مبلغ فردش و ثمن معامله را داشته باشید و در اینخصوص می توانید دادخواست مطالبه بطرفیت خواهر زاده خانمتان از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت رسیدگی در دادگاه مطرح نمائید..
موفق باشید..

امکان استرداد خودرو را ندارید ولی در خصوص مطالبه وجه خودرو قادر به طرح دعوی میباشید .

شما با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی میتوانید درخواست مصالبه ثمن معامله و نیز تاخیر تادیه را نمایید.