ما می توانیم با این رای ملک را بفروشیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #63638089

با سلام و عرض خسته نباشید
حدود ۱۵ سال پیش باغی خریداری کردیم که به صورت مبایعه نامه کاملا قانونی و با داشتن سند ۶ دانگ به نام پدرم زده شد. اما شخصی ادعا می کند که این ملک مطعلق به ایشان است و از ما و از کسی که ملک را از او خریداری نمودیم شکایت کردند . الان پس گذشت چند جلسه از دادگاه درخواست اخیر خواهان چنین بوده که باید مبایعه نامه باطل و ادعای خسارت از ما را نموده اند. که دادگاه طی یک رای قرار نهایی /تصمیم نهایی اعلام کرده که این ادعا به خاطر اینکه خواهان مدرکی ندارد رد شده و تا ۲۰ روز دیگر مهلت مجدد هم داده . الان ما می توانیم با این رای ملک را بفروشیم و سوال دیگر این هست که ما می توانیم ادعای خسارت دادرسی داشته باشیم؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خسارات دادرسی را از خواهان بخواهید
با رای قطعی،مانعی برای فروش آن وجود ندارد

در صورت قطعیت رای صادره منعی برای فروش نخواهید داشت . مطابق قانون امکان مطالبه خسارات دادرسی از خواهان را دارید .

دوست عزیز باسلام و احترام
در این پرونده شما محکوم له واقع شده اید و باید منتظر پایان موعد قانونی اعتراض بمانید و با قطعی شدن سند مالکیت شما اعتبار مجدد قانونی می گیرد و امکان فروش و یا هر دخل و تصرف دیگر را دارید. اصولا در این موارد هزینه دادرسی از سوی خواهان صرف می شود و به نظر صرفه اقتصادی و زمانی برای تقدیم دادخواست مطالبه ندارد.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام