میتونم مهریه و نفقه ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۹ #63613210

با عرض سلام من نفقه و مهریه ام را به اجرا گذاشتم و همسرم نمیداند تازه متوجه شدم یک ماه باردارم و هیچ سازشی با همسرم نداریم و همسرم اصرار به زندگی دارد ولی من نمیخوام چون واقعا مورد آزار و اذیتم همسرم هستم پدر مادر من فوت کردن و خیلی سواستفاده میکنه من میتونم مهریه و نفقه ام را بگیرم و با همسرم زندگی کنم همسرم میتونه بازم اذیتم کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، درخواست مطالبه مهریه و نفقه منافاتی با ادامه زندگی ندارد

با سلام
اخذ مهریه ونفقه ارتباطی به زندگی یا عدم زندگی با زوج ندارد ومیتوانید علاوه بر وصول حقوق مالی خود با همسر خود نیز ادامه زندگی دهید البته این امکان هست که در طول زندگی مجددا مورد ازار واذیت همسر خود قرار گیرید که بالاجبار باید از طریق مراجع قضایی طرح شکایت نمایید

بله حتی با وجود ادامه زندگی مهریه را میتوان دریافت کرد و در خصوص اذیت میتوانین شکایت کنین