در دوران عقد تا چه زمانی باید نفقه پرداخت شود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۳ #63537324

سلام خسته نباشید.من حدوده ۲ساله عقد کردم ولی همسر من ۸ ماه بیشتر با من نموند.واسه یک سالم از من ۶ ملیون نفقه گرفت. از حق حبسم استفاده کردن الانم دوباره درخاست نفقه کردن.از اونورم مهریه میخان. عایا دادگاه مدارک پزشک قانونی از زوجه میخاد که این خانم دختره یا زن؟‌ منم دادخاست تمکین دادم ولی هیچ جوابی واسم نیومده.عایا تا کی من باید نفقه به ایشون بدم؟عایا چیکار باید کنم که نفقشون قطع بشه؟ عایا من چه دادخاستی باید بدم که ایشون دختر نیستن(دوشیزه).زن هستن اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم این پدر خانم من داره منو اذیت میکنه اگ میشه یه راهنمایی کنید که چیجوری من نفقشونو قعط کنم.اخ همسر من وقتی اصلا نمیبینمش چه نفقه ای اخ باید پرداخت کنم؟تا کی اخ؟
ممنون ببخشید!

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما دادخواست الزام به تمکین تقدیم نمایید اگر در دادگاه ادعا نمودند باکره هستند و تمکین نمی نمایند انجا شما به دوشیزه نبودن ایشان استناد نمایید ولیکن نفقه تا زمانیکه اجرائیه نگرفتید باید پرداخت شود

اگرنزدیکی صورت گرفته به دادگاه اعلام نمایید تانسبت به ارجاع همسرتان به پزشکی قانونی اقدام نماید

با سلام شما دادخواست الزام به تمکین علیه وی را مطرح کنید و جهت اثبات عدم بکارت وی تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی را نمایید که در صورت اثبات این امر وی در صورتی که تمکین کند مستحق نفقه است.

از طریق ارجاع به پزشکی قانونی در صورت مشخص شدن عدم بکارت زوجه حق حبس از بین می‌رود با از بین رفتن حق حبس باید زوجه تمکین کند در غیر این صورت ناشزه محسوب و نفقه ندارد لذا بعد از اثبات عدم بکارت شما دادخواست الزام به تمکین زوجه بدهید پرداخت نفقه زوجه تا زمانی که طلاق نگرفتید و در عده شماست با زوج است فقط در صورت گرفتن حکم عدم تمکین نفقه ساقط می شود مهریه حق زوجه است و هر موقع مطالبه کند زوج باید پرداخت کند

چنانچه ایشان دوشیـــزه نیستند و تمکین نمی‌کند پس حق حبس از ایشان ساقط شده و شما نیز دادخواســـت الزام به تمکین زوجه ثبت نمایید اگر تمکین نکنند ناشزه محسوب شده و مستحق نفقه نیستند. اماتا مدامی که همسر شماهستند نفقه بایشن تعلق میگیرد شما مبالغی را بجهت خرجی به حساب ایشان واریز نمایید بهتراست.

با سلام
اگر مطمعن هستید زوجه باکره نبوده از دادگاه ارجاع امر به نظر پزشکی قانونی را تقاضا نمایید
نفقه از لحظه ایجاد عقد بین زوجین ، از سوی زوج برای زوجه الزامی میشود و تا نشوز زوجه برای دادگاه اثبات نگردد زوجه همچنان مستحق نفقه خواهد بود

اگر دادخواست الزام به تمکین بدهید و ایشان به حق حبس خود استناد کند ، تقاضا کنید به پزشک قانونی ارجاع شوند تا مشخص شود باکره هستند یا نه. تا زمانی که نشوز زوجه ثابت نشود باید نفقه پرداخت کنید.