چگونه سهم الارث خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۲ #63469134

با سلام و عرض خسته نباشید
من پدرم فوت کردند و قبل فوت ماشینی برای من خریدند و همه گفنتد شرعا و قانونا مال من هستش ولی به دلایلی به نام خودشان زدند. حالا من قیم دو خواهر کوچک ترم هستم و مادر و مادر بزرگم هم در قید حیات هستن چگونه می توانم به نام خود کنم؟ سیم کارت هم دقیقا به همین شکل است

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
رضایت وراث میتواند در تنظیم سند به نام شما کمک نماید

بعد از فوت تمام وراث به نسبت سهم خود مالک هستند مگر خلاف آن ثابت شود. شهادت شهود (۲ شاهد مرد یا یک مرد و دو زن ) از ادله اثبات مالکیت هستند منتها اول باید اثبات مالکیت شود و بعد الزام به تنظیم سند رسمی

سلام
از نظر قانونی مالک اتومبیل پدر شما می باشند که با فوت ایشان مالکیت به همه وراث از جمله خود شما منتقل شده است
و اگر شما دلایلی دارد که می تواند اثبات کند اتومبیل تعلق به شما دارد می توانید علیه ورثه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیل بدهید یا خودشان با توافق آن را به نام شما بنمایند در غیر این صورت ادعای شما پذیرفته نیست

با سلام
چون پدر مرحومتان شفاها اعلام کرده اند خودرو برای شماست بایستی با شهادت وراث و سایر حاضرین زمان ادعای پدرتان در دادگاه ، اقدام به تنظیم سند بنام خود نمایید.