مطالبه مهریه زوجه، دریافت حکم جلب، اعسار زوج بعد از دوسال

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۵ #63450251

با سلام، همسرم دو سال پیش برای مهریه اقدام کرده و به علت نداشتن مهریه از رفتن به دادگاه امتناع کردم و دو ساله که حکم جلبم را گرفتند و موفق به دستگیریم نشدند. دیروز اعسار زدم و دو تا شاهد هم بردم که چیزی ندارم. حالا چه اتفاقی برایم می‌افتد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت پذیرش اعسار شما ، دیگر جلب نمی شوید. البته قبل از صدور حکم اعسار نیز می توانید با سپردن تضمین دستور جلب را متوقف کنید.

سلام باید ضمانت کافی برای دادرسی خود معرفی نمایید

با سلام ، در صورت جلب ، بایستی وثیقه ، به انضمام دادخواست اعسار را به اجرا تحویل دهید تا هنگام قطعیت نتیجه دعوای اعسار و نهایتا در صورت پذیرش اعسار ، جلب شما منتفی می شود.

با سلام
در چنین شرایطی اصولا بایستی کفیل یا وثیقه معتبر معرفی کنید تا به دادخواست اعسارتان رسیدگی شود.

سلام پس از صدور رای تقسیط نسبت به پرداخت پیش قسط اقدام نمایید تا حکم جلب لغو گردد

با توجه به اینکه در یکماه پس از صدور اجرائیه دادخواست اعسار داده نشده زوجه میتونه شما رو جلب بکنه و با اینحال دادگاه هم حکم صادر میکنه و در صورت پذیرش اعسار باید حکم رو به اجرای احکام ببرید تا بر اساس حکم اعسار پرداخت بکنید

با درود ، باتوجه باینکه شما ظرف یکماه از تاریخ ابلاغ اجراییه مهریه ،دادخواست اعسار تقسیط مهریه را اقدام ننمودید یعنی پس از یک ماه از تاریخ ابلاغ اجراییه ، دادخواست اعسار تقسیط مهریه را مطرح کرده اید، هرچند به دادخواست اعسار رسیدگی میشود ولی اگر وثیقه معادل مبلغ مهریه ( وثیقه ملکی و غیره)را به دادگاه تودیع و توثیق نکنید, جلب شما کن لم یکن و لغو نمیشود