من چطوری میتونم این زمین رو بفروشم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۷۱ #63372548

با سلام خسته نباشید
من سه سال قبل در مزایده ۱۰۰ متر زمین را در قبال بخشی از مهریه گرفتم چند بار با نامه دادگاه به ثبت اسناد واملاک مراجعه کروم سند مشاع بگیرم ولی به خاطر بدهکاری اون آقا به شهرداری انتقال ستد امکان پذیر نیست زمین مورد نظرسند مشاع ۱۸۰۰ متر از ۷۰۰۰ متر را دارد وچون اون آقا همکاری نمیکنه شهرداری به من میگه خودت باید ۳۵ تا ۴۰ میلیون بریزی تا بهت سند مشاع بدیم البته سهم من ۱۰۰ متر هست قابل افراز هم نیست چون قواره اونجا را شهرداری ۲۵۰ متر مشخص کرده

چطوری میشه سند مشاع بگیرم

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید مدارک و مستندات بررسی شود....

می باید مدارک و مستندات بررسی شود.

بادرودوسلام به مفاداوراق مربوطه منوط و مرتبط می باشد.

سلام وقت بخیر
تصمیم گیری در این خصوص بستگی به مفاد اوراق مربوطه دارد.

با سلام
مدارک و مستندات شما باید به طور دقیق بررسی شود لذا از خدمات مشاوره استفاده کنید

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

باپرداخت هزینه شهرداری این کار ممکن است.