چکار باید کنم که شوهرم بچمو از من نگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۷ #63365712

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.من میخوام که حضانت دائم فرزندم که ۳ سال داره رو درقبال بخشش مهریه م بگیرم.میخوام از طریق دادگاه درخواست بدم که معتبرتر باشه کارای حضانت.سوالم اینجاست که بگم به قاضی چه متنی رو تنظیم کنه توی برگه حضانت که اگه ازدواج مجدد هم کنم شوهر سابقم نتونه دخترم و ازم بگیره.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و می‌توان‌ برای بعد از ۷سالگی نیز توافق کرد، که این توافق قابل ذکر در رای دادگاه خواهد بود

اولا تا ۷سالگی حضانت باشما می باشد وشما می توانید توافق کنید که بعداز این سن حضانت شما ادامه پیدا کنه

سلام حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر است

با سلام حضانت تا هفت سال با مادر است و چنین شرطی وجاهت قانونی ندارد

درود بر شما، تا ۷ سالگی قانونا حضانت با شماست، لذا برای بعد از آن، توافق کنید و در حکم دادگاه توافق مذکور قید شود که بعد از ۷ سالگی هم حضانت با مادر ادامه یابد.

باسلام متن خاصی لازم نیست در صورتجلسه توافق گردد که بعد هفت سالگی هم با شما باشد

با درود
می‌توان‌ در رای محکمه برای پس از ۷سالگی نیز توافق کرد، در رای محکمه ذکر می‌گردد.