آیا امکانش هست تو دادگاه من ثابت کنم پول دادم و برگه چکامو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۲ #63357641

با سلام بنده در مجموع مبلغ ۴۳۰ میلیون چک بابت پولی که قرض کرده بودم به یکی از همکارام چک دادم و چون بازم میخواستم پول بگیرم تو سر رسید چکامو پس نگرفتم الان از قرضش چیزی نمونده و میگه باید پول بیشتری بدی و چکام که به تاریخای مختلف تا قبل از شهریور ۹۸ هست را برگه زده و داده دست وکیل حسابامو مسدود کرده واریزی های من به صورت مقطعی از حساب شریکم قبل و بعد از موعد چک تو بانک واریز شده آیا امکانش هست تو دادگاه من ثابت کنم پول دادم و برگه چکامو بگیرم یا باید کل مبلغ چک که برگه خورده رو پرداخت کنم با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما درخواست ارزیابی بدید تا کامل پرونده شما بررسی بشه
۱ - مدارک شما برای پرداخت چی است
۲ - باید ما اقدام کنیم چه اشخاصی چک برای وصول بردند تا با پیگری از اشخاص به دارنده چک برسید