در صورتیکه حقوق استادی از حقوق کارمندان دیگر کمتر باشد چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۰۹ #63338

با درجه استادی دانشگاه بازنشسته شده حال متوجه شدم که اولا حقوق دریافتی بنده از دانشجوی قبلی خود که او نیز بازنشته شد کمتر و پاداش هم خیلی پایین تر است. با بررسی معلوم شد که دانشکده مربوطه برای سه سال ارتقاء پایه و رتبه سالانه از طرف مدیریت آن زمان داده نشده است. آیا می توان به دیوان عدالت اداری شکایت و با گرفتن حق اگر ممکن شود و از پایه 27 به مثلا 32 برسم میزان حقوق بازنشستگی و پاداش افزایش می یابد. آیا بعد از یکسال و نیم از بازنشستگی می توان این کار را کرد. آیا راه و روش دیگری وجود دارد؟ لطفا بطور مشخص پاسخ دهید مثال همیشه تشکر می شود.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به نظر میرسد که بتوانید حتی بعد از گذشت یک سال و نیم برای مطالبه حقوق و سنوات خود اقدام کنید ولی بهتر است که با وکلای یاسا مشورت کنید.