چگونه میتوانم از فروشنده خودرو، پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۰۴ #63329668

سلام خسته نباشید
من چند روز پیش خودرویی را در نرم افزار دیوار دیده و براساس محتوای آگهی با صاحب آگهی تماس گرفته و برای بازدید هماهنگ شدیم. پس از بازدید خودرو قراردادی منعقد شد، خودرو توسط دوست ایشان خریداری شده بود که به من گفته شد مال خود ایشان است و البته من سند رو و صاحب سند رو ملاقات و از کم و کیف معامله قبلی با خبر شدم متاسفانه در متن قرارداد عنوان شد که ما ماشین رو کامل دیدیم جز موارد قانونی حق فسخ قرارداد را نداریم. فردای ان روز من ماشین را به چند جای معاینه بردم و مشخص شد وضعیت شاسی بکلی نامطلوب است و بدرد سفرهای برون شهری نمی خورد، با کلی خواهش و تمنا و واگذاری ۱ میلیون خسارت قرار شد خودروی من را پس بگیرند ولی ۱میلیون بابت تست فنی امانت گرفتند و پشت قولنامه چک کردند، فردای آن روز من به همراه ایشان به مکانیکی رفتیم و مکانیک تائید کرد که خودروی ایشان سالم است ولی ایشان باز هم از پرداخت ۱ میلیون سرباز زدند و الان هم که ۳روز گذشته میگوند خودرو مشکل داشته و حاضر به بازگرداندن وجه نیستند، من که به ایشان گفتم آدرس منزل و اطلاعات هویتی ایشان دسترسی پیدا کرده و راجب آن اطلاع دارم ایشان فرمودند نه تنها پول بنده را پس نمی دهند بلکه از طریق مراجع قضایی بخاطر بدون اجازه شخص سرک کشیدن تو اطلاعات شخصی من ازت شکایت میکنم.
الان من باید چجوری به پولم برسم؟
وقتی ایشان ۲۴ ساعت تلفن من را جواب ندادند و در محل هم حاضر نمی شوند من چاره ای بجز درآوردن آدرس منزل ایشان برای شکایت احتمالی نداشتم.
آیا ایشان میتواند از من شکایت کند؟
ممنون با تشکر.

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر یک میلیون بابت پشیمانی باشد امکان استرداد آن نیست با این حال چنانچه خودتان را محق می دانید به شورای حل اختلاف دادخواست بدهید

سلام دوست گرامی
شما بهرحال پذیرفته اید که در ازای پرداخت یک میلیون دومان نسبت به فسخ اقدام کنید و چون در پشت قولنامه نیز نوشته اید نمی توانید بک میلیون تومان را پس بگیرید