مطالبه وجه واهی و طرح دعوی تامین خواسته توسط اشخاص ناشناس

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱ #63295637

به خاطر شرایط تحریم امکان انتقال پول به صورت مستقیم بین کشورهای خارجی وجود ندارد، به همین دلیل بنده برای انتقال پول به ایران مقداری دلار تتر به صورت ارز مجازی برای فردی که از طریق تلگرام با او آشنا شدم ارسال کردم و در ایران برای من معادل اون پول به صورت ریالی و در سه واریز در دو روز متوالی و به حساب شخصی خودم واریز شد که تا اینجا هیچ مشکلی نبود. اما پس از اون دو نفر که شماره موبایل من را از طریق بانک پیدا کرده بودند تماس گرفتن و ادعا کردند که قرار بوده من براشون یورو واریز کنم در ایتالیا به ازای اون پولی که واریز شده به حسابم و این کار را نکردم، در صورتی که من این افراد را اصلا نمی‌شناسم و یک نفر دیگه که با این‌ها در ارتباط بوده بهشون چنین قولی را داده ظاهرا و پولشون را نداده. الان هم از من بابت این موضوع شکایت حقوقی شده برای تامین خواسته و پرونده ثبت کردند.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید مستندات و مدارک شما بررسی شود.

با سلام باید نوع شکایت و مستندات ضمیمه شکایت بررسی شود ، امکان قراردادن حساب شما به عنوان واسطه وجود دارد. لطفا پیگیری کنید.

سلام موضوع کمی پیچیده و عجیب است به هر حال در این موارد ارتباط حقوقی بین واریزرکننده و واریز شونده باید بررسی شود.

با درود ، به استناد فیش های واریزی و پیام های ارسالی از طریق فضای مجازی و سایر دلایل توسط متخصص حقوقی از خودتان دفاع نمایید

با سلام
پرسش ابهام دارد و مشخص نکرده اید وجوه از حساب چه شخص یا اشخاصی به حساب شما انتقال یافته است، به هرحال هرکس ادعایی می کند باید آن را اثبات نماید و شما می توانید به ماده ۲۶۵ قانون مدنی به عنوان اماره مدیونیت پرداخت به حسابتان استناد نمایید. جهت راهنمایی موثر پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد بهره مند شوید.

خب شما با اثبات این موضوع با ادله های قانونی میتونید از خودتان دفاع کنید.

شکایت مطروحه علیه شما نیاز به بررسی دارد.