درصورتی که سیاهه و فاکتور نداشته باشم می توانم برای استرداد جهیزیه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۱ #63274877

با سلام زوجه هستم تعدادی از اقلام جهیزیه ای که به منزل همسرم اوردم فاکتور ندارند .اگر حکم استرداد جهیزیه بگیرم تکلیف این اقلام چی میشود؟ اگر همسرم ادعا کند که ایشون خریداری کردند چطور ؟ در ضمن سیاهه نداریم .

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات نیازمند اثبات با شاهد می باشید

اگرهردوطرفین که شاهد دارند ، شهادتشان‌ معارض باشند شهود از دلایل خارج میشود . و دلایل دیگر مثل فلکتور خرید بررسی می شود .
گفتنی است ارزش اعتبار شهود بامقام قضایی است

با شهادت شهود میتوان ملکیت انرا اثبات کرد

چون سیاهه ندارید ، باشاهد می توانید ثابت کنید

با سلام شما میتوانید دعوای استرداد جهیزیه را به استناد دلایل و قراین دیگر همچون شهادت شهود، بارنامه، فیلم و عکس و ... در مورد اقلام یاد شده مطرح نمایید. چنانچه هیچ دلیلی نداشته باشید میتوانید دعوای یاد شده را به استناد و درخواست اتیان سوگند خوانده اثبات نمایید.