اخاذی و تهدید و سوءاستفاده چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #63234970

پارسال با آقایی در رابطه بودم که با اخاذی و تهدید به مرگ خودم و خانوادم از من سواستفاده ی مالی جنسی( البته مطلقه هم بودم ) و حتی توی یسری کارهای خلافشون از من بعنوان مهره استفاده کردن... الان عقد هستم و از اون آقا شکایت کردم.. پرینت حساب و شاهد برای تهدیداش هم دارم و برای کارهای خلافشون هم تحت تعقیبن.. اما چجوری میتونم سواستفاده جنسی رو ثابت کنم.. نظر به اینکه با همسر خودم هم بعد ایشون رابطه داشتم با اثبات اخاذی و تهدیدات و سواستفاده های دیگه میشه این قضیه هم ثابت بشه؟؟؟ یا اینکه من دیگ با همسرم رابطه نداشته باشم تا پزشک قانونی برم... یا اگر از اون زمان نامه یا گواهی پزشک زنان داشته باشم که آزار داده شدم میتونه به این قضیه کمک کنه؟؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات ادعای شما با توضیحاتی که داده اید اگر محال نباشد بسیار سخت و بعید است .

سلام
احراز داشتن رابطه در تاریخی مشخص و با فردی مشخص امکانپذیر نیست فقط داشتن گواه و گواهی پزشک زنان میتواند برای قاضی اماره باشد