آیا در جلسه دوم رسیدگی قاضی حکم خلع ید یا به نفع من صادر می کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #63149058

با سلام و احترام ،
اینجانب صادق ..... آپارتمانم را به شخص کلاهبردار ۱ با هویت جعلی بنام _____( در دفتر املاک ______با مسئولیت _______- اجاره نامه ۱) به مبلغ ده میلیون رهن و ماهیانه یک میلیون ششصد و پنجاه هزار تومان اجاره دادم و متعاقب آن کلاهبردار ۱، آپارتمان را در اختیار شخص کلاهبردار ۲ با هویت جعلی بنام ________قرار داده و ایشان با جعل سند مالکیت آپارتمان، بنام _______، آپارتمان را ( در دفتر املاک _______با مسئولیت ________- اجاره نامه ۲ )به آقای_________ (متصرف کنونی ) به مبلغ نود میلیون تومان رهن و یکصد هزار تومان ماهیانه اجاره داده است. تا بحال دوتا شکایت کردم. ۱- کیفری علیه _____، _____و ___(متصرف کنونی) که بدلیل آنکه رد کافی از کلاهبرداران نداشتیم هنوز به نتیجه نرسیده است. و آداره آگاهی نتوانسته است کلاهبرداران را پیدا کند. ۲- شکایت دوم خلع ید از متصرف کنونی بنام آقای _______که در جلسه اول بدلیل افزایش دادخواست من مبنی بر دریافت اجرات المثل ایام تصرف به جلسه دوم رسیدگی موکول شد.
سئول۱: آیا در جلسه دوم رسیدگی قاضی حکم خلع ید یا به نفع من صادر می کند؟
سئوال۲:قاضی جلب نظر کارشناس برای تعیین میزان اجاره بها را نخواسته است و زمان رسیدگی جلسه دوم هنوز نرسیده است. آیا قاضی می تواند بدون جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری حکمی برای پرداخت اجرات المثل ایام تصرف صادر کند؟
سئوال ۳: اگر چنین حکمی صادر کند آیا متشاکی نمی تواند به این حکم به این دلیل اعتراض کند؟
سئوال ۴: در این صورت حکم قاضی برای خلع ید و پرداخت اجرات المثل در دادگاه تجدیدنظر ابطال نمی گردد؟
سئوال ۵: اگر شکایت سوم با عنوان رفع تصرف عدوانی انجام بدهم زودتر به نتیجه نمی رسم؟( اکنون هفت ماه از شروع موضوع گذشته است)
سئوال ۶: متصرف کنونی آقای ________می گوید حاضر است در مقابل دریافت پنج میلیون تومان خانه را تخلیه کند. پذیرش این موضوع برای من دشوار است. چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور رای به نفع شما بستگی به شدت و ضعف دلایل اثباتی دارد البته اگر وکیل داشته باشید با دقت بیشتری به پرونده رسیدگی خواهد شد

بهترین اقدام مذاکره و صلح و سازش فی مابین طرفین دعوا است چرا که پرونده های دادگستری اکثرا بسیار زمان بر است و هیچ تضمینی هم در رسیدن به نتیجه مطلوب مورد نظر شما وجود ندارد.