چگونه ثابت کنم گوشی توسط خودش به من هدیه داده شده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۴ #63144782

با سلام
زوجه هستم ، زوج در زمان عقد تلفن همراهی به بنده هدیه داده است ، ۱ سال بعد از اختلاف و دادگاه های متعدد از طریق فتا با داشتن کارتن گوشی تلفن و فاکتور ادعای مالکیت و سرقت گوشی را مطرح کرده که با ردیابی مشخص شده گوشی پیش من است ،و حالا از بنده شکایت کرده که گوشی را سرقت کرده ام و هدیه نبوده . شاهدین بسیاری دارم که شهادت دادند تلفن از ابتدا دست من بوده ولی زوج برا انتقام به دروغ میگوید که این گوشی برای خودش بوده و فکر میکرده در منزل هست و به محض اینکه متوجه شده گوشی در خانه نیست از طریق فتا اقدام به ردیابی کرده که متوجه شده توسط من سرقت شده و حالا سخت پیگیر شکایتش است،چگونه ثابت کنم گوشی توسط خودش به من هدیه داده شده؟ ایا راهی هست که نجات یابم؟ چون با زیرکی به قاضی میگوید ممکن است شاهدین راست بگویند و گوشی را مدتها قبل نزد همسرم دیده باشند ولی من درجریان نبودم و فکر میکردم گوشی در منزل است و بعد از متارکه ایشان متوجه نبود گوشی شده ام و اطلاعات مهمی در این گوشی داشته ام که انها هم توسط ایشان به سرقت رفته و ضربه خوردم.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،ایشان باید سوء‌نیت شما را اثبات کند که با توجه به تاریخ عقد و شهادت شهود می توانید در مقابل این اتهام از خود دفاع کنید

وقت بخیر انکه مدعیست باید ادعای خود را اثبات کند

سلام ایشان شاکی است و باید بتواند ثابت نماید

سلام
ایشان باید ادعای خود را ثابت نماید و صرف ادعا مثبت حق‌نیست

درود شاکی باید ادعای خود را ثابت کند ضمن اینکه شما نیز می توانید با استناد به شهود و تاریخ خرید گوشی که تقریبا مقارن عقداست از خود دفاع کنید

بادرودوسلام مدعی باید ادعای خودرا احرازواثبات نماید.

با احترام مدعی مسئول اثبات ادعا می باشد .