از امروز نفقه خانمم ساقط میشه و من دیگه واریزی نداشته باشم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۵ #63061748

با سلام خانم بنده چهار ماه رفته خونه پدرش و تو این مدت شکایت ترک انفاق کرده که من پرداخت کردم منم دادخواست عدم تمکین زده بودم که امروز حکم به محکومیت خانمم زدن ولی فرصت بیست روز تجدید نظر دادن کلا من باید چیکار کنم در ضمن خونه اجاره ای مهلتش تمام میشه من میتونم اسباب کشی به یه خونه دیگه بکنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخ قطعیت رای خانم شما ناشزه هستند ومستحق نفقه نیستند

وقتی حکم تمکین قطعی شد میتوانید با اظهارنامه ای امدن همسر را به منزل جدید درخواست نمایید. تا ان زمان باید نفقه پرداخت شود.

در حال حاضر باید نفقه پرداخت شود تا زمانی ک مهلت تجدید نظر بگذرد و حکم فژهی سد و مراحل اجرا هم پشت سر گذاشته شود در خصوص جابجایی هم در صورت اتمام پایان اجاره مشکلی وجود ندارد و طی یک اظهار نامه مکان جدید را جهت تمکین خانم معرفی نمایید.

درود
تا قطعیت حکم باید نفقه بپردازید

درود بر شما، پس از قطعیت و اجرای حکم چنانچه زوجه تمکین نکنند، پرداخت نفقه ساقط خواهد شد، در خصوص جابجایی منعی برای شما نیست.

با درود از زمان قطعیت رای قابلیت اجرا دارد، برای تغییر مکان مشکل‌ی ندارد میتوانید جابجا شوید

-- با قطعی شدن حکم تمکین و صدور اجرائیه و گذشت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ آن به همسرتان و پس از تشکیل پرونده اجرایی ، اگر همسرتان حاضر به تمکین نشود موضوع نفقه منتفی خواهد شد . تا آن زمان باید نفقه را بپردازید .
-- در صورتیکه قرارداد منزلتان پایان یافته منعی برای انتقال اسباب و اثاثیه به منزل جدید وجود ندارد .