اگر متهم یا وکیل متهم اعتراض کند چقدر طول میکشد به اعتراض ایشان رسیدگی شود و حکم نهایی صادر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۲ #63036597

باسلام
احتراما بنده پس از شکایت کیفری از چک بلامحل بعد از گذشت ۸ ماه موفق به دریافت حکم محکومیت و یکسال زندان برای متهم شدم. این حکم نوشته به صورت حضوری است و احتمالا یعنی ایشان حق واخواهی ندارند. البته وکیل متهم حضور داشته در جریان دادگاه و لایحه هم داده بوده. ولی نوشته ۲۰ روز مهلت اعتراض دارد. اگر متهم یا وکیل متهم اعتراض کند چقدر طول میکشد به اعتراض ایشان رسیدگی شود و حکم نهایی صادر شود؟ و همچنین بنده چگونه می توانم اقدام به دریافت جلب سیار ایشان نمایم از آنجا که متهم مجهول المکان است؟
باسپاس

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زمان رسیدگی به اعتراض بستگی به تراکم کار دادگاه و نوع اعتراض دارد
بدین معنی که :
اگر اعتراض ایشان موجه نباشد ممکن است دادگاه بدون تعیین وقت رسیدگی و در وقت فوق‌العاده رای خود صادر و رای اولیه را تایید نمایند
و نیز ممکن است برای رسیدگی به اعتراض با توجه به متنی که در اعتراض نوشته‌اند دادگاه ضروری تشخیص دهند که وقت رسیدگی تعیین و طرفین را دعوت نمایند، که در این صورت زمان بیشتری برای صدور حکم لازم هست

سلام
برای جلب سیار باید از بازپرس تقاضا شود
در مورد اعتراض متاسفانه زمان دقیقی نمیشه گفت چون به شعبه مربوط است که چقدر پرونده موجود است