آیا این مورد برای دادگاه تجدیدنظر موثر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #63001006

سلام در پرونده من در قسمت دادسرا در تاریخ ۱۳ /۹/ ۹۸ اومده به خاطر عدم وصول نتیجه تجدید نظارت به تاریخ ۸/ ۱۱ /۹۸ تعیین شد ولی بدون اخذ آخرین دفاعیاتم حتی بدون صدور ابلاغیه در تاریخ ۱۴/ ۱۰/ ۹۸ حکم به جلب دادرسی زده شده یعنی قبل از نظارت
حکم دادگاه بدوی (همان دادگاه ) با وجود نواقص در پرونده ۵ سال و ۶ ماه حبس به خاطر جعل یک کپی نامه اداری زده شد
من چطوری میتونم از این ناحقی شکایت کنم آیا در روند پرونده اثری دارد من درخواست تجدیدنظر داده ام

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. در مرحله دادسرا، بازپس یا دادیار موظف به اخذ آخرین دفاع هستند و میتونه از جهات نقص باشه که پرونده اعاده بشه.

صرف نظر از تخلف امکان کارشناسی در کپی وجود ندارد لذا حکم شایسته نقض است و حتما اعتراض کنید و نقض خواهد شد

درود
اخذ نکردن آخرین دفاع تخلف می باشد.